Een unieke website op jouw maat !

Een website zonder zorgen

Een unieke website op jouw maat

Als online visitekaartje is je website het eerste contact dat potentiële klanten met je bedrijf hebben. Het is dus belangrijk dat dit uitstraalt wie jij bent en wat je aanbiedt. Met andere woorden het toont jouw verhaal en je aanbod. 

Een website maken vraagt voorbereiding, zo begint alles met de vraag: ‘hoe wil ik online zichtbaar zijn’. Deze vraag is de essentie en niet altijd even gemakkelijk om te beantwoorden. Daarna moet dit alles technisch in een attractieve website gegoten worden. Hier wringt vaak het schoentje, je wil het zelf doen en onderhouden maar het kost enorm veel tijd en moeite. Tijd die je liever steekt in wat je graag doet.
Ik ben er om je hierbij te helpen. Dit kan door je te ondersteunen in het traject ‘je eigen website in 8 weken’ of door je hulplijn te zijn bij specifieke vragen of problemen.

In welke fase je ook zit, ik help jou om je website tot een succes te maken.

Hulp nodig bij vragen of problemen over je website?
Dan kan je mij als website sidekick inschakelen.
Wat doe ik als website sidekick?

Je weet niet waar te beginnen met je website?
Dan is een website gesprek de oplossing 

Wil je weten hoe je website ervoor staat?
Vraag dan de gratis webscan aan

Referentie

bouwregister.be is een website die kandidaat (ver)bouwers informatie geeft over alles wat met bouwen, verbouwen en kopen te maken heeft. Sarpa staat in voor de inhoud en het idee.