Je website up-to-date zonder zorgen

Zonder kopzorgen een actuele website

Je hebt al een geruime tijd een website en toen je deze online geplaatst werd liet je dit vol trots aan iedereen weten. De intentie om hem steeds bij te werken en aan te passen aan je nieuwste aanbod was zeker aanwezig. Maar zoals bij zovelen bleef het bij een paar pogingen om tekst of foto’s aan te passen. Dit vraag meer werk en kennis dan voorzien… En na een hoop frustraties laat je de website betijen.
Je bent zeker niet de enige. Integendeel! Onderzoek toont aan dat de meerderheid van de websites zelden bijgewerkt worden. Wat jammer is, want een website is je online visitekaartje, DE plaats op het web om te tonen waar jij goed in bent. Potentiële klanten zoeken steeds meer online en door een naar een achterhaalde website levert je geen klanten op. Een frisse, actuele en bijgewerkte website brengt klanten op!

Wil je niet zijn zoals vele websitehouders, zorg er dan voor dat je website regelmatig aangepast wordt. Zet nieuwigheden in de verf en geef je mooiste werken een plaats op het web. Dit klinkt natuurlijk allemaal makkelijk gezegd, was het niet dat je de tijd en misschien zelfs de kennis er niet voor hebt.
Dan ben ik er! Ik sta je met raad en daad bij en samen kijken we hoe je website een nieuwe boost kan krijgen. En om dit zo te houden bekijken we samen hoeveel en welke aanpassingen nodig zijn. Ik zorg dan voor de uitvoering ervan.