Een unieke website op jouw maat !

Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Saar en ben de hart en ziel van Sarpa websites.
Het beste kan je mij omschrijven als website-sidekick of website-coach.

Na jaren in te staan voor de uitbouw, het onderhoud en de inhoudelijke aanpassingen van verschillende websites heb ik de stap gezet om ondernemers te ondersteunen in het maken of aanpassen van hun unieke websites.

Door het luisteren naar andere ondernemers merkte ik op dat onvoldoende luisteren naar de klant en een service na oplevering die vaak te wensen overliet jammer genoeg vaak gehoorde klachten zijn. Het woord ‘gijzelen’ werd vaak in de mond genomen.
Dit kan toch niet de bedoeling zijn!
Een website is een manier om jouw capaciteiten en/of producten kenbaar te maken. Het toont waar jij doet en zoals we weten veranderd dit constant. En je website veranderd hierin mee. Je moet er dus op kunnen rekenen dat dit vlot mogelijk is.

Dit alles bracht mij ertoe dat ik het op een andere manier wil doen!
Ik sta voor duidelijkheid, onafhankelijkheid en empathie.

Ik was iemand die alles alleen wou doen, meer nog: alles alleen wou kunnen… Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat dit niet haalbaar is, meer nog het is beter hulp in te schakelen! Dit zorgt voor minder frustratie, onzekerheid en het geeft mij de tijd te doen wat ik graag doe en goed in ben. Dit wil ik anderen ook bieden. Geen frustraties meer met uitzoeken hoe je de website best maakt.

Mijn specialisatie is de combinatie WordPress en Elementor.
Waarom? Omdat dit een heel toegankelijke manier is om een website te maken. Het biedt enorm veel mogelijkheden, voor elk wat wils. Van eenvoudige tot heel uitgebreid en met of zonder veel toeters en bellen. Het groeit als het ware mee met jouw mogelijkheden.
Ik begeleid je graag om jouw unieke website te vormen.